17 Temmuz 2019 Çarşamba

Sixthcontinent

Sixthcontinent
Saul U.

https://www.sixthcontinent.com/citizen_affiliation/113248/1


Sixthcontinent (Altıncı sözleşme), kayıt olmanın basit gerçeği için her gün para kazanmanızı sağlayan en büyük sosyal ağdır! Hayır, şaka değil, gerçek bu! Facebok'a çok benzer bir şekilde ayarlayın (altıncı kontinent hesabı facebook hesabına kolayca bağlanabilir), sosyal medya kullanımı çok kolaydır ve ek olarak günlük kar elde etmenizi sağlar. 

https://it.beruby.com/short_url/daxnfczmsvbqhttps://it.beruby.com/short_url/rxqmcdpzetai

 

Ama nasıl ve neden kazanmanıza izin veriyor? Nedeni basit: bir sosyal ağ olmasına ek olarak Altıncı kontinent büyük bir alışveriş topluluğudur. Bu sitenin kullanıcıları, ortak sitelerden ve bağlı mağazalardan satın alırlar. Yapılan satın alımların% 6'sı aşağıdaki gibi yeniden dağıtılır:

  • % 1 Satın almayı yapan Tüketici Ülkeye ait tüm SixthContinent kullanıcıları arasında eşit olarak dağıtılır.
  • 1% SixthContinent'te alım yapan Tüketiciyi davet eden Vatandaşa (sadece 1 Seviye)
  • 1% SixthContinent'te satışı yapan Mağazayı davet eden Vatandaşa
  • % 1 Satın almayı yapan Tüketici tarafından 6. Kıtada takip edilen Tüm Arkadaş ve Kullanıcılar arasında eşit bölümlere dağıtılır.
  • Satın alma işlemini yapan vatandaşa% 1
  • Tüm hizmetleri ücretsiz olarak sunabilmek için Altıncı Kıtaya% 1 






Altıncı kıta olarak artık birçok kullanıcı tarafından kullanılan bir site, her gün birçok işlemle makul bir günlük vatandaşlık geliri elde etmek mümkün. Bu sayede Amazon kuponları, benzin, dekatlon vb. Satın almanıza ve bağlı mağazalarda alışveriş yapmanıza, hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan aldığınız paraları harcamanıza izin verir. Altıncı kıta ile davet ettiğiniz kullanıcıların satın alımlarından ve davet ettiğiniz mağazaların satışlarından kazanırsınız.
Önemli! Altıncı kontinjan geliri geri alınamaz, yalnızca satın alım yapmak için kullanabilirsiniz; bununla birlikte mükemmel bir gelir kaynağıdır, örneğin bana çok fazla benzin tasarrufu yapmamı ve amazonda ücretsiz alışveriş yapmamı sağladı!
Satın aldığınız varlığın değeri, harcanabilir gelirinizi aşıyorsa, kalan tutar kredi / banka kartı, paypal veya diğer ödeme yöntemleri ile eklenir.
Altıncı kontinent hem işlemlerde hem de gelirin yeniden dağıtılmasında güvenlidir. Momosy denilen gelirin yeniden dağıtılmasını kontrol eden algoritma, her satın alımda kullanılan paranın matematiksel ve yanılmaz bir şekilde dağıtılması ile ilgilidir. Ayrıca, altıncı kontinent, her biri tarafından elde edilen toplam geliri, her mağazanın cirosunu ve yapılan işlem sayısını, hepsinin gizlilik açısından göstermesi nedeniyle oldukça şeffaftır.
Ne bekliyorsunuz, altıncı kıtayı deneyin ve bu harika topluluğu yönetin, para kazanın ve kazanın !! 
Altıncı kıtaya abone olmak için buraya tıklayın:  https://www.sixthcontinent.com/citizen_affiliation/113248/1






https://www.sixthcontinent.com/citizen_affiliation/113248/1                                              


 







  










Altıncı sözleşmeye kaydolmak için buraya tıklayın:   https://www.sixthcontinent.com/citizen_affiliation/113248/1



https://it.beruby.com/short_url/hgvlcqzmptkahttps://it.beruby.com/short_url/doynliumptvz


Uyarı!
Ay sonunda kredisiz veya kredisiz en az bir alım yapılmadıysa, vatandaş AKTİF DEĞİL olarak tanımlanır ve Kullanılabilir Geliri en az 300 € karşılığında alım yapmış olanlar arasında eşit olarak aktarılır ve bölünür. cari ayda. Günlük Vatandaşlık Gelirinizi almaya devam edersiniz.

Bununla birlikte, cari ay boyunca 300 Euro'yu aşan bir değer için alım yapılmışsa, kullanıcı, değeri aşmış tüm vatandaşlar arasında eşit olarak bölünmüş olan INACTIVE Vatandaşların toplam kullanılmamış gelirine eşit bir ek gelir elde eder. Ay boyunca 300 € alımlar.


https://it.beruby.com/short_url/pbgswakrnmtz



KAZANIM BLOGU SAUL U. 
Kazanç blogu
Anket siteleri, oyunlar, sosyal ağlar, satın alımlarla para kazanın
Uygulamalar ile para kazanın
PTC'lerle para kazanın
Bitcoin siteleri ile para kazanın
Gelir sitelerini toplama yöntemleri
Bitcoin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder