17 Temmuz 2019 Çarşamba

OldAnno

OldAnno
Saul U.


Oldanno için resim sonuçları

OldAnno gerçek para kazanmak için izin veren gerçek bir hayat simülatörü!

Daha doğrusu, OldAnno, sanal para biriminizi gerçek paraya çevirme olanağınız olan çevrimiçi bir strateji oyunudur. Günlük aktiviteniz için ödüllendirildiğiniz birkaç iş oyunundan biridir.
OldAnno size savaşma, çalışma, şirket açma, savaş başlatma şansı sunan bir simülasyon oyunudur; bu nedenle politik, ekonomik, sosyal ve askeri bir strateji oyunudur. Bu, asker, politikacı, girişimci ya da başka bir şey (ya da bunların hepsi !!) olabilmek anlamına geliyor. On OldAnno sonra iş için bir gelir elde edebilir, bir savaşı kazanmak için bir ödül, size güçlü olmak ve gerçek para ve çekmeceli içine daha sonra çevrilebilen bir kar (ulaşmak için en uygun hissetmek yiyecek, giyecek, silah ve her şeyi satın alabilir !! );Çok çeşitli seçenekler sunar, yapılacak en iyi şey Eski Yıl dünyasını keşfetmek vesize en uygun aktiviteleri seçmektir.
OldAnno'nun en önemli yönlerinden biri , tüm faaliyetlerinizin sürekli olarak ödüllendirilmesidir. Bir gelir kaynağı olabileceği gerçeğinin yanı sıra, OldAnno zekayı canlandırıyor, çünkü sizi keşfetmeye, geliştirmeye, stratejinizi yaratmaya, sosyalleşmeye davet ediyor.
OldAnno tüm dünyada bir topluluktur, dünyanın her yerinden kullanıcılar stratejileri karşılaştırmak, birbirlerine yardım etmek veya oyunun çeşitli yönlerini tartışmak için birbirleriyle iletişim kurma olanağına sahiptir.
Başta Eski Yıl'ın bir strateji oyunu olduğunu söyledim Strateji kelimesini düşündüğümüzde, muhtemelen yaptığımız ilk şey onu savaşla ilişkilendirmektir, ancak gerçekte mutlaka savaş anlamına gelmez, çünkü stratejiler askeri, politik, ekonomik vs. olabilir. OldAnno savaşlara başlama, bölgeleri fethetme ve bu savaşlara katılmanın mümkün olduğu yoldaşları bulma imkanı sunar; ancak aynı zamanda bir şirket açmak ve gerçek bir kar elde etmek amacıyla çok çeşitli mallar üretme olanağını da sunmaktadır.
Dünyada At OldAnno da yakından GoalTycoon ve MarketGlory, diğer oyunlarından ESS ürünlerini bağlantılıdır, benim blog sayfasının başka ayrıntılı olarak açıklamak (gidin ; GOALTYCOON   gidinMARKETGLORY )
Ayrıca, gücünüzü daha hızlı artırmak ve kazancınıza ve başarınıza mümkün olan en kısa sürede ulaşmak için hesabınıza ödeme yaparak gerçek paraya yatırım yapabilirsiniz!

Şimdi operasyonunu açıklayacağım OldAnno .



Oldanno için resim sonuçları



Hemen para kazanmanın en kolay yolu:
  • İş (iş piyasası): 24 saatte yalnızca bir kez çalışabilirsiniz ve beş ardışık gün boyunca çalışırsanız, iş verimine göre değeri sizin veriminize göre değişir. Çalışırken aldığınız gelir, verimliliğinize göre değişir. Verimlilik, aşağıdaki hesaplamalardan oluşur: (enerji + deneyim + bilgi) / 3. Bu yüzden, enerji (sağlık), bilgi (bilgi) ve deneyim (ekonomik puan) ne kadar yüksek olursa, o kadar fazla kazanacağınız gelir. Yiyecek, içecek, giysi vb. Satın alarak enerji artabilir. Kitap satın alarak bilgi. Tecrübe yerine çalışırken artar; ancak hesabınıza gerçek para ödeyerek de satın alınabilir.
  • Yönlendirmelere karşı savaşın (dövüş): diğer oyunculara karşı savaşabilirsiniz ve onları yenerseniz referansınız olur; Dövüşmek istediğinizde daha fazla başvuru yok ise, sadece antrenöre karşı savaşabilirsiniz (onu kesinlikle yenin ve ödeme alın). Tavsiyeler yalnızca sizin en zayıf yönlendirmelerinizle ilgilenmektir, bu yüzden onu yeneceğiniz, ödeme alacağınız ve sevk edeceğinizden emin olacaksınız (başka bir oyuncu ona karşı savaşıp onu vuracak kadar) ve kazandıklarından bazıları gider sana Tavsiyeniz sizin için iyiyse ve kazancınızı çok artıracağınızdan eminseniz, önceden belirlenmiş bir tutarı ödeyerek belirli bir süre için onu engellemeye karar verebilirsiniz. Her dövüş yaklaşık 10 dakika sürer ve günde 10 dövüş yapabilirsiniz.


https://it.beruby.com/short_url/rqcjbusxfmkihttps://it.beruby.com/short_url/waunmigszvdohttps://it.beruby.com/short_url/ipfxcwmoyrhg




_____________________________________________________________________________________________

Oyuna başladığınızda ve çok az veya hiç yatırım yapmak istemediğinizde para kazanmanın ana yolları bunlar. Seviyeye çıkmak ayrıca savaşlarda savaşabilir, yüksek ödüller kazanabilirsiniz.

Ya da girişimci olmaya karar verebilirsiniz: Yiyeceklerden silahlara, arabalara kadar en çeşitli malzemeleri üreten birçok şirket vardır. Bazı şirketler ücretsiz olarak açılabilir, bazıları ise yatırım gerektirir. İşinizi yapmak için hammadde satın almanız gerekir; Bu nedenle, iyi bir kar elde etmek için indirimli fiyatlarla almalı ve üretmeli ve daha yüksek bir fiyata tekrar satmalısınız. Herhangi bir oyuncu ürünlerinizi satın alabilir ve satın alabilirsiniz.


Oldanno için resim sonuçları

Bu oyun aynı zamanda kendilerine ait olan kullanıcılar tarafından satılan "hisseleri" (hisseleri) satın alma imkanı da sunar; Bunlar, kâr elde etmek için alış fiyatından daha yüksek bir fiyattan satılabildikleri gerçeğine ek olarak günlük kazanç sağlar.  

_____________________________________________________________________________________________
Bunlar para kazanmanın ana yolları OldAnno , ama bu sürekli evrim içinde bir dünya ve her zaman bu evreni kazanmanın ve genişletmenin yeni yollarını önerecek!
Şimdi dene OldAnno , alanını kes, güçlü ol ve hepsinden önemlisi para kazan !!  😉
Kayıt olmak için buraya tıklayın:   http://www.oldanno.com/strategygame/Tycoone 





Önemli: Üç para birimi seviyesi vardır: euro, altın ve ulusal para birimi (GBP İngiltere, Fransa FRF, İtalya ITL, İspanya ESP, vb.). Ulusal para birimi temel para birimidir, daha önemli alımlar yapmak için altına dönüştürülebilir; altın, alımların daha da önem kazanması veya geri çekilmesi için Euro'ya çevrilebilir (mantıksal olarak dönüşüm tersine de yapılabilir). Para birimleri arasındaki değişimin değeri, gerçek bir piyasada olduğu gibi sürekli olarak sitede gerçekleşen değiş tokuşlara bağlı olarak herhangi bir zamanda değişiklik gösterir.








https://it.beruby.com/short_url/rktfsxwvcindhttps://it.beruby.com/short_url/mjdctbzyxoge




KAZANIM BLOGU SAUL U. 
Kazanç blogu
Anket siteleri, oyunlar, sosyal ağlar, satın alımlarla para kazanın
Uygulamalar ile para kazanın
PTC'lerle para kazanın
Bitcoin siteleri ile para kazanın
Gelir sitelerini toplama yöntemleri
Bitcoin



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder