17 Temmuz 2019 Çarşamba

MarketGlory

MarketGlory
Saul U.

http://www.marketglory.com/strategygame/Tycoone


MarketGlory, gerçek para kazanmanızı sağlayan gerçek bir hayat simülatörüdür!

Daha doğrusu MarketGlory, sanal para biriminizi gerçek paraya çevirme olanağınız olan çevrimiçi bir strateji oyunudur. Günlük aktiviteniz için ödüllendirildiğiniz birkaç iş oyunundan biridir.
MarketGlory, size savaşma, çalışma, şirket açma, savaş başlatma şansı sunan bir simülasyon oyunudur; bu nedenle politik, ekonomik, sosyal ve askeri bir strateji oyunudur. Bu, asker, politikacı, girişimci ya da başka bir şey (ya da bunların hepsi !!) olabilmek anlamına geliyor. MarketGlory'de bu nedenle iş için bir gelir, bir dövüş kazanma ödülü kazanabilir, yiyecek, giysi, silah ve güçlü olmak ve kar elde etmek için en uygun olduğunu düşündüğün her şeyi alabilirsin (bu da gerçek paraya çevrilebilir ve çekilebilir !! ); Çok çeşitli seçenekler sunar, yapılacak en iyi şey pazarlamacı dünyasını keşfetmek ve size en uygun aktiviteleri seçmektir.
MarketGlory'nin en önemli yönlerinden biri, tüm faaliyetlerinizin sürekli olarak ödüllendirilmesidir. Bir gelir kaynağı olabileceği gerçeğinin yanı sıra, MarketGlory zekayı teşvik eder, çünkü sizi keşfetmeye, geliştirmeye, stratejinizi oluşturmaya, sosyalleşmeye davet eder.
MarketGlory dünya çapında bir topluluktur, dünyanın her yerinden kullanıcılar stratejileri karşılaştırmak, birbirlerine yardım etmek veya oyunun çeşitli yönlerini tartışmak için birbirleriyle iletişim kurma fırsatına sahiptir.
MarketGlory'nin bir strateji oyunu olduğunu söyledim; Strateji kelimesini düşündüğümüzde, muhtemelen yaptığımız ilk şey onu savaşla ilişkilendirmektir, ancak gerçekte mutlaka savaş anlamına gelmez, çünkü stratejiler askeri, politik, ekonomik vs. olabilir. MarketGlory, savaşlara başlama, bölgeleri fethetme ve bu savaşlara katılmanın mümkün olduğu yoldaşları bulma imkanı sunar; ancak aynı zamanda bir şirket açmak ve gerçek bir kar elde etmek amacıyla çok çeşitli mallar üretme olanağını da sunmaktadır.
Ayrıca yakından GoalTycoon bağlıdır Dünya marketglory anda, ESS, gerçek para kazanmak bir futbol yöneticisi oyun tarafından üretilen diğer oyun, benim blog sayfasının başka ayrıntılı olarak açıklamak (gidin   GOALTYCOON ).
Ayrıca, gücünüzü daha hızlı artırmak ve kazancınıza ve başarınıza mümkün olan en kısa sürede ulaşmak için hesabınıza ödeme yaparak gerçek paraya yatırım yapabilirsiniz!

Şimdi Market Glory'nin işleyişini daha iyi açıklayacağım.



http://www.marketglory.com/strategygame/Tycoone



Hemen para kazanmanın en kolay yolu:
  • İş (iş): 24 saatte yalnızca bir kez çalışabilirsiniz ve ardışık üç gün boyunca çalışırsanız, iş verimine sahip olacaksınız (değeri üretkenliğinize göre değişir). Çalışırken aldığınız gelir, verimliliğinize göre değişir. Verimlilik, aşağıdaki hesaplamalardan oluşur: (enerji + deneyim + bilgi) / 3. Bu yüzden, enerji (enerji), bilgi (bilgi) ve deneyim (deneyim) ne kadar büyük olursa, o kadar fazla kazanacağınız gelir.Yiyecek, içecek, giysi vb. Satın alarak enerji artabilir. Kitap satın alarak bilgi. Tecrübe yerine çalışırken artar; ancak hesabınıza gerçek para ödeyerek de satın alınabilir.
  • Yönlendirmelere karşı mücadele (dövüş): Yönlendirmeler sabahın 1'inde başlar; Dövüşmek istediğinizde daha fazla başvuru yok ise, sadece antrenöre karşı savaşabilirsiniz (onu kesinlikle yenin ve ödeme alın). Tavsiyeler yalnızca sizin en zayıf yönlendirmelerinizle ilgilenmektir, bu nedenle onu yeneceğiniz, ödeme alacağınız ve bütün gün yönlendirmenizde kalacağınızdan ve kazancının bir kısmı size gideceğinden emin olabilirsiniz. Tavsiyeniz sizin için uygunsa ve kazancınızı çok artıracağınızdan eminseniz, her 30 günde bir 80 kuruş fiyatıyla belirli bir süre için engellemeye karar verebilirsiniz. Her dövüş yaklaşık 10 dakika sürer ve günde 10 dövüş yapabilirsiniz. Savaş gücünü artırarak savaş gücünü artırabilirsin.

https://it.beruby.com/short_url/rptigvajbnzhhttps://it.beruby.com/short_url/sryzdpwucavt

_____________________________________________________________________________________________

Oyuna başladığınızda ve çok az veya hiç yatırım yapmak istemediğinizde para kazanmanın ana yolları bunlar. Seviye yükseldikçe arenada savaşmaya karar verebilirsin, daha fazla enerji ve silahlara sahip olmalısın ve kazancını arttırmalısın; veya her zaman yüksek ödüllerle savaşlarda bile savaşabilirsiniz.


Ya da girişimci olmaya karar verebilirsiniz: yiyeceklerden silahlara, arabalara kadar en çeşitli malzemeleri üreten 40 civarında şirket var. Bazı şirketler ücretsiz olarak açılabilir, bazıları ise 10 € yatırım gerektiriyor.İşinizi yapmak için hammadde satın almanız gerekir; Bu nedenle, iyi bir kar elde etmek için indirimli fiyatlarla almalı ve üretmeli ve daha yüksek bir fiyata tekrar satmalısınız. Herhangi bir oyuncu ürünlerinizi satın alabilir ve satın alabilirsiniz. Ayrıca GoalTycoon'da faaliyet gösteren futbol şirketleri bile hizmet ettikleri ürünleri MarketGlory şirketlerinden satın alıyor! Bir şirket ihalesi alımıyla olası bir gelir kaynağı verilebilir,

http://www.marketglory.com/strategygame/Tycoone


Bu oyun aynı zamanda kendilerine ait olan kullanıcılar tarafından satılan "hisseleri" (hisseleri) satın alma imkanı da sunar; Amaç, kar elde etmek için onları alış fiyatından daha yüksek bir fiyata satmaktır. Veya onları zaman içinde olgunlaştırmaya ve olgunlaştırmaya karar verebilirsiniz: bunun nedeni “Ortaklar Altın Fonu” olmasıdır. Vatandaşlar yeni şirketler veya organizasyonlar oluşturduğunda, lisans satın aldıklarında, iş yarattıklarında, yönlendirmeleri engellediklerinde, seyahat ettikleri, finansal piyasalardaki para birimlerini değiştirdikleri zaman, bu giderlerin bir kısmı "Altın Ortaklar Fonu" na gönderilir. Bu fondaki toplam altın tutarı 10.000 avroya ulaştığında, sahip oldukları hisse sayısına bağlı olarak, hisse başına 1 cent değerinde tüm pay sahiplerine yeniden dağıtılmaktadır. 

_____________________________________________________________________________________________
Bunlar MarketGlory'den para kazanmanın ana yolları, ancak bu sürekli değişen bir dünya ve her zaman bu evreni kazanmak ve genişletmek için yeni yollar sunacak!
MarketGlory'yi şimdi deneyin, alanınızı kesin, güçlü olun ve hepsinden önemlisi para kazanın !!  😉
Kayıt olmak için buraya tıklayın:   http://www.marketglory.com/strategygame/Tycoone 





Önemli: Üç para birimi seviyesi vardır: euro, altın ve ulusal para birimi (GBP İngiltere, Fransa FRF, İtalya ITL, İspanya ESP, vb.). Ulusal para birimi temel para birimidir, daha önemli alımlar yapmak için altına dönüştürülebilir; altın, alımların daha da önem kazanması veya geri çekilmesi için Euro'ya çevrilebilir (mantıksal olarak dönüşüm tersine de yapılabilir). Para birimleri arasındaki değişimin değeri, gerçek bir piyasada olduğu gibi sürekli olarak sitede gerçekleşen değiş tokuşlara bağlı olarak herhangi bir zamanda değişiklik gösterir.
https://it.beruby.com/short_url/audwhpelkxrqhttps://it.beruby.com/short_url/rqywdspuizxohttps://it.beruby.com/short_url/odkymswlrviz




KAZANIM BLOGU SAUL U. 
Kazanç blogu
Anket siteleri, oyunlar, sosyal ağlar, satın alımlarla para kazanın
Uygulamalar ile para kazanın
PTC'lerle para kazanın
Bitcoin siteleri ile para kazanın
Gelir sitelerini toplama yöntemleri
Bitcoin



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder