17 Temmuz 2019 Çarşamba

InnoCurrent

InnoCurrent
Saul U.
http://www.innocurrent.com/?reg=555791


InnoCurrent , farklı türlerde reklam görselleştirmeleriyle kazanmanıza izin veren mükemmel bir PTC'dir : diğer PTC sitelerinde olduğundan daha fazla, ancak bu yazıdaki talimatlarını takip etmek önemlidir, aksi takdirde ortak sitelerden raporlar toplarsınız; . Aynı gün üst üste üç uyarı toplarsanız hesabınız kapanır. Ancak basit kurallarına saygı duyarsanız, bunun mevcut en iyi PTC'lerden biri olduğunu göreceksiniz! Site AyuWage'e çok benziyor.


http://www.innocurrent.com/?reg=555791




Bunlar InnoCurrent'den kazanmanıza izin veren çeşitli bölümlerdir Kazanmaya Başlayın):



GÖRÜNÜM
Burada kazanmanın iki yolunu bulabilirsiniz:
"Pasif Siteyi Ziyaret Et" bölümünde sitenin adına tıklayın, bir sayfaya yönlendirilirsiniz, birkaç saniye bekleyin, "web sitesine devam et" i tıklayın, reklamverenin sayfasına yönlendirileceksiniz (en az 20 saniye boyunca görüntülemeniz gerekecek) pc, aksi takdirde bir uyarı alacaksınız!) ve ödül ile yatırılacaksınız;

Sitenin adına "Siteyi Ziyaret Et" i tıkladığınızda, reklamverenin sayfasına tamamen yüklenmek zorunda kalacaksınız (güvenlik için orada birkaç saniye kalmanızı tavsiye ederim !!) ve ödül ile ödüllendirileceksiniz.




SEEK
Sitenin adına tıklayın, bir sayfaya yönlendirin, birkaç saniye bekleyin, "web sitesine devam et" i tıklayın, reklamverenin sayfasına yönlendirilirsiniz; Burada ana sayfada olmadığınızdan emin olun, ana sayfadaysanız, aynı sitedeki başka bir sayfaya gidin. Bu noktada, bu sayfanın URL'sini kopyalayın, InnoCurrent'in SEEK sayfasına dönün ve URL'yi belirtilen ilk alana yapıştırın. Reklamverenin sitesine geri dönün, site içindeki bir sayfaya giden herhangi bir bağlantıya tıklayın (ana sayfaya veya sitenin dışına çıkan hiçbir bağlantıya tıklamayın), sayfayı en az 10 saniye boyunca görüntüleyin, kopyalayın. Bu sayfanın URL'sini ve InnoCurrent SEEK sayfasında gösterilen diğer boş alana yapıştırın. Bu noktada ödül alacak.

Lütfen dikkat: Sosyal medya, altbilgi bağlantıları / web sitesinin telif hakkı veya diğer bilgi / yardım sayfalarında paylaşmak için linkleri tıklamayın. Bunun yapılmaması bir uyarı mesajı ile sonuçlanacaktır!





STANDART
Burada kazanmanın iki yolunu bulabilirsiniz:
Sitenin adına "Odaklanmış Siteyi Ziyaret Et" i tıkladığınızda, bir sayfaya yönlendirilirsiniz, birkaç saniye bekleyin, "web sitesine devam et" i tıklayın, reklamverenin sayfasına yönlendirileceksiniz (en az 10 saniye boyunca görüntülemeniz gerekecek) pc, aksi takdirde bir uyarı alırsınız !!), o zaman bir reklam (reklam) tıklamanız gerekir ve ödül ile kredilendirilirsiniz;

"Standart Siteyi Ziyaret Edin" bölümünde sitenin adına tıklayın, bir sayfaya yönlendirilirsiniz, birkaç saniye bekleyin, "web sitesine devam et" i tıklayın, reklamverenin sayfasına yönlendirileceksiniz (en az 10 saniye boyunca görüntülemeniz gerekecek) pc, aksi takdirde bir uyarı alacaksınız !!), daha sonra bir linke / banner'a / içeriğe tıklamak zorundasınız ve ödül ile kredilendirileceksiniz.


https://it.beruby.com/short_url/shrmnuqytwlehttps://it.beruby.com/short_url/qgznfmuarbxc




KEŞFEDİN
Sitenin adına tıklayın, bir sayfaya yönlendirin, birkaç saniye bekleyin, "web sitesine devam et" i tıklayın, reklamverenin sayfasına yönlendirilirsiniz; Burada ana sayfada olmadığınızdan emin olun, ana sayfadaysanız, aynı sitedeki başka bir sayfaya gidin. Bu noktada, bu sayfanın URL'sini kopyalayın,InnoCurrent'ın EXPLORE sayfasına dönün ve URL'yi belirtilen ilk alana yapıştırın. Reklamverenin sitesine geri dönün, site içindeki bir sayfaya giden herhangi bir bağlantıya tıklayın (ana sayfaya veya sitenin dışına çıkan hiçbir bağlantıya tıklamayın), sayfayı en az 10 saniye boyunca görüntüleyin, kopyalayın. Bu sayfanın URL’sini girin ve InnoCurrent’ın EXPLORE sayfasında gösterilen ikinci boş alana yapıştırın.Reklamverenin sitesine geri dönün , sizi siteden çıkaran bir harici bağlantıya / afişe / reklamı tıklayın (daha önce kullanılan harici bir bağlantıyı kullanmayın), sayfayı en az 10 saniye boyunca görüntüleyin, bu sayfanın URL'sini kopyalayın ve InnoCurrent'ın EXPLORE sayfasında gösterilen son boşluğa yapıştırın ve bu noktada ödül kredilendirilecektir.

Lütfen dikkat: Sosyal medya, altbilgi bağlantıları / web sitesinin telif hakkı veya diğer bilgi / yardım sayfalarında paylaşmak için linkleri tıklamayın. Bunun yapılmaması bir uyarı mesajı ile sonuçlanacaktır!






E-POSTA
Öncelikle, e-posta adres defterinize promosyon e-posta adresini ( promo@innocurrent.com eklediğinizden emin olun Siteye kayıt için kullanılan e-posta adresinize gelecek bir e-posta istemek için web sitesi adına tıklayın. E-postayı girin ve siteye tıklayın, sayfayı en az 10 saniye boyunca görüntüleyin. Sizi ilgilendiren içeriğe tıklayın.







ARAMA

Tarayıcınızda yeni bir sekme veya pencere açın, belirtilen arama sitesine girin (ör. Google.com) ve gerekli anahtar kelimeleri arayın. Arama sonuçlarında istenen siteyi bulun, oturum açın ve en az 10 saniye boyunca ziyaret edin. İlgilendiğiniz içeriğe tıklayın. ARAMA sayfa geri bütün bunlar yaptıktan sonra InnoCurrentüzerinde ve " Ben tüm talimatları Üstü izledi ve bu Görevi Tamamlamış. Jeneriklerinizi kullanmak için tıklayın." Ödül daha sonra yatırılacaktır.


https://it.beruby.com/short_url/fsbmtipydcklhttps://it.beruby.com/short_url/ufkciawtvpbj

_____________________________________________________________________________________________




ÖZEL ve ANKET bölümlerinde yapılacak faaliyetler yerine sizlere sunulacak; uyarıları önlemek için her zaman mektuba verilen talimatları izlemeniz gerekir.



_____________________________________________________________________________________________



CANLI
Sitenin içeriğini görüntüleyin ve tarayıcının yalnız göz atmasına izin verin. Sitede ne kadar uzun süre gezinirseniz, o kadar çok ödüllendirilirsiniz. Bir siteye daha uzun süre göz atmak istiyorsanız, çerçeveyi yeni bir pencerede açmak için değişiklik yapmadan önce siteyi sağ tıklayabilirsiniz. 



http://www.innocurrent.com/?reg=555791



InnoCurrent, tarayıcınıza, gezinti çubuğunda görünecek olan çok kullanışlı Araç Çubuğu'nu kurmanıza izin verir ve o anda ne kadar kazandığınızı ve o anda ne kadar gelir fırsatınız olduğunu göstererek, bilgisayarda başka bir şey yaptığınızda bile, mümkün olduğunca fazla kazanmanızı sağlar.


_____________________________________________________________________________________________



InnoCurrent gerçekten her gün çok sayıda karlı fırsat sunan harika bir site !!
Ne bekliyorsunuz, InnoCurrent'a kaydolun, sitenin tüm özelliklerini deneyin, size en uygun olanları bulun, eğlenin ve iyi para kazanın !!  😉

Kayıt olmak için buraya tıklayın:   http://www.innocurrent.com/?reg=555791 


https://it.beruby.com/short_url/taufpmnbgxzqhttps://it.beruby.com/short_url/arkgwnsdmbzf




KAZANIM BLOGU SAUL U. 
Kazanç blogu
Anket siteleri, oyunlar, sosyal ağlar, satın alımlarla para kazanın
Uygulamalar ile para kazanın
PTC'lerle para kazanın
Bitcoin siteleri ile para kazanın
Gelir sitelerini toplama yöntemleri
Bitcoin


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder