17 Temmuz 2019 Çarşamba

Golden Battles

Golden Battles
Saul U.
https://www.goldenbattles.com/referrer/tycoone

Golden Battles, gerçek para kazanmanızı sağlayan gerçek bir hayat simülatörüdür!

Golden Battles mükemmel bir çevrimiçi çok oyunculu oyun, sanal para kazancınızı gerçek paraya dönüştürebileceğiniz bir ekonomi ve savaş simülatörü. Oyun gelecekte ayarlanır ve Dünya'da gerçekleşir. 

Oyunun adından da anlaşılacağı gibi, oyuncular insanlığın hayatta kalması için oynayarak ve savaşarak gerçek para (altın, yani "altın") kazanabilirler. Tarihte en önemlisi olan bu savaşlar, insanlık ilk kez kitlesel yok olma tehdidi ile karşı karşıya kaldığı Altın Savaşlar olarak bilinecek.

Mekansal ve zamansal konum, yalnızca ortaçağ tarihinin unsurlarını (usta-öğrenci ilişkileri, basit silahlar, ilkel taşımacılık vb.) Düşüşe uğrayan veya teknolojik olarak az gelişmiş bir topluma karşılık gelen unsurları, aynı zamanda şimdiki ve geleceğin unsurlarını (insan teknolojisi) kullanmayı mümkün kılar. ileri, yabancı teknoloji vb.)


https://it.beruby.com/short_url/fsbmtipydckl



Golden Battles, sanal para biriminizi gerçek paraya dönüştürebileceğiniz çevrimiçi bir strateji oyunudur.Günlük aktiviteniz için ödüllendirildiğiniz birkaç iş oyunundan biridir.
Altın Savaşlar size savaşma, çalışma, şirket açma, savaş başlatma şansı sunan bir simülasyon oyunudur; bu nedenle politik, ekonomik, sosyal ve askeri bir strateji oyunudur. Bu, asker, politikacı, girişimci ya da başka bir şey (ya da bunların hepsi !!) olabilmek anlamına geliyor. AçıkAltın Battlessonra, bir savaşı kazanmak için bir ödül, size güçlü olmak ve gerçek para ve indirilebilir içine daha sonra çevrilebilen bir kar (ulaşmak için en uygun hissetmek gıda, giysi, silah ve her şeyi satın alabilir iş için bir gelir elde edebilirsiniz! !); Çok çeşitli seçenekler sunar, yapılacak en iyi şeyAltın Savaşlardünyasını keşfetmek vesize en uygun etkinlikleri seçmektir.
Altın Savaşların en önemli yönlerinden biri , tüm faaliyetlerinizin sürekli olarak ödüllendirilmesidir.
Altın Savaşlar , dünya çapında bir topluluktur, dünyanın her yerinden kullanıcılar, stratejileri karşılaştırmak, birbirlerine yardım etmek veya oyunun çeşitli yönlerini tartışmak için birbirleriyle iletişim kurma fırsatına sahiptir. Altın Savaşlar , savaşlara başlama, bölgeleri fethetme ve bu savaşlara katılmanın mümkün olduğu yoldaşları bulma imkanı sunar; ancak aynı zamanda bir şirket açmak ve gerçek bir kar elde etmek amacıyla çok çeşitli mallar üretme olanağını da sunmaktadır.
Ayrıca, gücünüzü daha hızlı artırmak ve kazancınıza ve başarınıza mümkün olan en kısa sürede ulaşmak için hesabınıza ödeme yaparak gerçek paraya yatırım yapabilirsiniz!





 Altın savaşlar için resim sonuçları


Golden Battles dünyasının hepsi keşfedilecek, ama sonuçta anlaşılması oldukça kolay ve biraz pratik yaparak onun içinde nasıl hareket edeceğinizi ve kazanmanız için en uygun yöntemleri nasıl bulacağınızı bileceksiniz. Başlamak için bu linkte bulabileceğiniz site rehberine başvurabilirsiniz:  http://help.goldenbattles.com/help/tr/Home

_____________________________________________________________________________________________
Altın savaşlar için resim sonuçları


Şimdi Golden Battles deneyin , yerinizi kesin, güçlü olun ve hepsinden önemlisi para kazanın !!  😉
Kayıt olmak için buraya tıklayın:   https://www.goldenbattles.com/referrer/Saulo 





Önemli: Üç para birimi seviyesi vardır: euro, altın ve ulusal para birimi (GBP İngiltere, Fransa FRF, İtalya ITL, İspanya ESP, vb.). Ulusal para birimi temel para birimidir, daha önemli alımlar yapmak için altına dönüştürülebilir; altın, alımların daha da önem kazanması veya geri çekilmesi için Euro'ya çevrilebilir (mantıksal olarak dönüşüm tersine de yapılabilir). Para birimleri arasındaki değişimin değeri, gerçek bir piyasada olduğu gibi sürekli olarak sitede gerçekleşen değiş tokuşlara bağlı olarak herhangi bir zamanda değişiklik gösterir.












https://it.beruby.com/short_url/ufkciawtvpbjhttps://it.beruby.com/short_url/shrmnuqytwlehttps://it.beruby.com/short_url/qgznfmuarbxc




KAZANIM BLOGU SAUL U. 
Kazanç blogu
Anket siteleri, oyunlar, sosyal ağlar, satın alımlarla para kazanın
Uygulamalar ile para kazanın
PTC'lerle para kazanın
Bitcoin siteleri ile para kazanın
Gelir sitelerini toplama yöntemleri
Bitcoin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder