17 Temmuz 2019 Çarşamba

GoalTycoon

GoalTycoon
Saul U.



http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Tycoone



GoalTycoon, sanal para birimini gerçek paraya dönüştürebileceğiniz bir futbol takımı yönetmeye dayanan bir strateji oyunudur. Gerçek para kazanmanızı sağlayan ilk futbol yönetim oyunudur!

Bir yönetici olarak en iyi oyun stratejisini, oyuncuları, antrenmanları, taktikleri ve hatta finansal stratejileri seçeceksiniz. GoalTycoon topluluğunun her kullanıcısı aslında bir futbol takımına ve stadyum, otel, restoran, klinik, otopark, yönetim binası ve eğitim alanından oluşan bir kulüp parkına sahip olacaktır.Menajer ayrıca kulübünü geliştirmesine yardımcı olacak ve kendisine kulübün çeşitli alanlarının ihtiyaçları hakkında bilgi veren bir danışman ekibine sahip olacaktır.
Goaltycoon'da stadyumdan (evde oynanan oyunlar), galibiyetlerden, ligdeki ve kupalardaki final yerleştirmelerden (milli ve kıtasal), oyuncuların ve antrenörlerin satışından (yani, antrenörler) gelir elde etmek mümkündür; Öte yandan bir takım aynı zamanda oyuncuların ve antrenörlerin maaşları, stadyumun ve kulübün diğer alanlarının bakımı ve büyümesi, oyuncuların ve / veya gençlerin büyümesi ve şampiyon olması için olası satın alımları için masrafları vardır.
Yöneticinin becerileri, giderek daha fazla kazanmak ve iyi bir aylık gelir elde etmek için gelirlerin giderlerin üzerinde olmasını sağlayarak ekibini mükemmel kılmaktır. Potansiyel olarak goaltycoon çok para kazanabilir, ancak ekibi sakince büyütmeniz ve oyunu tam olarak anlamanız gerekir.
Kalemi koonunun bir başka özelliği    de, aynı şirket olan ESS tarafından üretilen blogumda (MARKETGLORY git ) açıkladığım bir başka oyun olan MarketGlory ile yakından ilişkili olması .MarketGlory, Goaltycoon'un da dahil olduğu geniş bir sanal dünyaya sahip bir oyundur; Aslında bu kategoriye ait olan kulüpler, ham maddeleri MarketGlory'de faaliyet gösteren şirketlerden (yüksek bir seviyeye ulaşırken yararlı) satın almalıdır. Bir oyundan diğerine ücretsiz para değişimi yapmak da mümkündür.

Goaltycoon tamamen ücretsiz bir oyundur, ancak kulübünüzü daha hızlı büyütmek için gerçek paraya yatırım yapabilirsiniz, böylece başarıya ulaşabilir ve daha fazla para kazanabilirsiniz!


http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Tycoone




GoalTycoon'un operasyonuna geçelim.  

GoalTycoon'da sezonun tamamı gerçekte bir ay sürer; pratikte oyunda gerçek bir gün bir haftaya karşılık geliyor. Oyunun başında kendinizi ulusunuzun liginin son serisinde bulacaksınız. 20 oyuncunuz ve bir kaç eğitmeniniz olacak. Tıklayabileceğiniz birçok öğe ve bölüm görürseniz korkmayın; Onları yavaşça sakince keşfedeceksiniz ve farkında olmadan bile onların işleyişini ve faydalarını öğreneceksiniz. Başlangıçta önemli olan taktikleri ayarlamak ve en iyi şekilde eğitmektir. Aslında oyuncuları kapsayabilecek birçok rol ve taktik türü vardır; bir tür rol belirli bir taktik için uygun olabilir, ancak bir başkasında düşünülmez. Bir oyuncu bir rolü doldurabilir, sadece bazı oyuncular ikisini kapsayabilir; Bir oyuncuyu doğal rolüyle hizalarsanız, bu takımın değerinin% 100'ünün gücünü arttırır. Onu onun olmayan bir role yerleştirirseniz, bu yüzde kendi doğal rolünden uzaklaştıkça azalır ve takımın gücüne daha az katkıda bulunur. Bu nedenle, başlangıçta oyuna başladığınızda sahip olabileceğiniz oyuncular tarafından oynanan en fazla rolü içeren bir eğitim türü seçmek önemlidir; Böylece en yüksek güncel takım puanına sahip olabilirsiniz. Mevcut Takım Puanı, Oyun Stili, Offside, Attitude, Passing, maç bonusu, bonus sezonu gibi diğer parametreleri de ayarlayarak değiştirilebilir. Tutuma özel dikkat gösterilmelidir: Pasif olarak ayarlarsanız,
Bir oyuncunun değeri puanlama katsayısı ile çarpılarak verilir: katsayı, moral, enerji, form ve deneyim arasındaki ortalama ile verilir. Bir oyuncu çok yüksek bir skora sahip olabilir, ancak katsayısı düşükse, çok az gücü olur.

Size verdiğim kişisel tavsiye, oyunun ilk sezonunu (yani gerçekte ilk ay) nasıl çalıştığını anlamak için kullanmaktır, bu size ticaretin tüm dinamiklerini ve püf noktalarını öğrenmek ve kesinlikle bu heyecandan heyecanlanmak için zaman verecektir. oyun; ancak o zaman, eğer istersen, oyuncuları satın almak ve kulübünü daha hızlı büyütmek için gerçek para yatırabilirsin.
http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Tycoone





Şimdi GoalTycoon'un en önemli unsurlarının açıklamasına geçelim:


POPÜLERLİK (popülerlik)
Popülerlik GoalTycoon'da son derece önemli bir faktördür. Popülerlik seviyesi ne kadar yüksek olursa, gelir de o kadar yüksek olur. Daha fazla popülerlik, daha fazla taraftarın oyunu görmeye geleceği ve bunun sonucunda kulübün daha fazla para kazanacağı anlamına geliyor. Stadyumda bulunan taraftar sayısı, kulübünüzün ve rakip kulübün popülaritesine göre belirlenir. Böylece, her ev oyununda, hayranların varlığı aşağıdaki formül kullanılarak hesaplanacaktır: (Kulübünüzün popülaritesi + Kulüp popülerliğinin popülaritesi) * 100/2. Takımınız oyun kaybettiğinde ve taraftarlar stadyumun koşullarından memnun olmadığında popülerlik azalır, çünkü yeterli koltukları yoktur veya biletler çok pahalıdır. Bunun yerine popülerlik, takımınızın oynadığı lige bağlı olarak artar,


https://it.beruby.com/short_url/hleurxdvcyizhttps://it.beruby.com/short_url/ufkciawtvpbj



Destekçileriniz için yeterli sandalyeniz yoksa, popülerlik% 10 azalır; Bilet fiyatları çok yüksek ise% 15 azalır. Eğer takımınız bir oyun kazanırsa popülerlik% 3 artar, takım kaybederse% 5 azalır. Oyun berabere biterse, popülerliği en yüksek olan takım% 2 kaybederken, popülerliği en düşük olan takım% 1 arttı.Ayrıca, oyuna yatırım yaptığınızda, yatırılan miktara bağlı olarak popülerlik bonusu alırsınız: 18 ile 44 Euro arasında = popülerlik için 2 puan; 45 ila 89 Euro = 6 popülerlik puanı; 90 - 474 Avro = popülerlik için 13 puan; 475 ile 999 avro = popülerlik için 75 puan; 1000 Euro'nun üzerinde = 150 popülerlik puanı.Maksimum popülerlik seviyesi 1500. Her sezonun sonunda oynadığınız seriye göre popülerlik bonusu da verilebilir ve sahip olduğu seri numarasına göre ülkeden ülkeye değişir. Örneğin, bir ülkenin 9 serisi varsa, popülerlik seviyesi sezon sonunda şu şekilde belirlenir: 1. lig - 50 * 9 (Şampiyona Sayısı) = 450; 2. lig - 25 * 9 = 225; 3 lig - 10 * 9 = 90; 4. lig - 5 * 9 = 45; 5. lig - 4 * 9 = 36; 6. lig - 3 * 9 = 27; 7. lig - 2 * 9 = 18; 8 lig - 1 * 9 = 9. Popülerliğiniz belirlenen değerden yüksekse, değişmeden kalır, aksi halde popülerliğiniz otomatik olarak bu değere ayarlanır. popülerliğin seviyesi sezon sonunda şu şekilde belirlenir: 1. lig - 50 * 9 (nr. Şampiyonası) = 450; 2. lig - 25 * 9 = 225; 3 lig - 10 * 9 = 90; 4. lig - 5 * 9 = 45; 5. lig - 4 * 9 = 36; 6. lig - 3 * 9 = 27; 7. lig - 2 * 9 = 18; 8 lig - 1 * 9 = 9. Popülerliğiniz belirlenen değerden yüksekse, değişmeden kalır, aksi halde popülerliğiniz otomatik olarak bu değere ayarlanır. popülerliğin seviyesi sezon sonunda şu şekilde belirlenir: 1. lig - 50 * 9 (nr. Şampiyonası) = 450; 2. lig - 25 * 9 = 225; 3 lig - 10 * 9 = 90; 4. lig - 5 * 9 = 45; 5. lig - 4 * 9 = 36; 6. lig - 3 * 9 = 27; 7. lig - 2 * 9 = 18; 8 lig - 1 * 9 = 9. Popülerliğiniz belirlenen değerden yüksekse, değişmeden kalır, aksi halde popülerliğiniz otomatik olarak bu değere ayarlanır.



http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Tycoone



EKİP (takım)
Daha önce de belirtildiği gibi, menajer baştan itibaren 11 oyuncu ve 9 yedek ve 2 antrenörden oluşan önceden tanımlanmış bir ekip alacak.
Marketler menüsünden, takımınız için daha fazla oyuncu, genç ve antrenör satın alabilirsiniz. Oyuncular açık artırmayla satın alınır ve satılır. Konum, yaş, yetenek, ayak, ülke, fiyat, maaş, hız, dayanıklılık, kaleci becerileri, savunma, pas, top kontrolü, çapraz, başlık ve atış gibi farklı kategorilere göre oyuncuları seçebilirsiniz. Piyasadaki her oyuncu için açık artırmanın sonuna kadar kalan süreyi görebilirsiniz. Açık artırma sırasında, bir kullanıcı sondan önceki son 3 dakika içinde teklif verirse, açık artırma bir 3 dakika daha uzatılır. Oyuncular aşağıdaki gibi farklı özelliklere sahiptir: MO = ahlaki; EN = enerji; FO = şekil;EXP = deneyim; SP = hız; STM = direnç; GK = geçitler; TK = kaymış; DR = Top sürme; LS = çapraz; HS = kafa vuruşu; PS = geçiş; PC = pozisyon katsayısı; CE = verimlilik katsayısı; GS = genel puan; AS = gerçek Puan.
Belirli bir yaşa geldiklerinde, oyuncuların emekli olur ve koç olur. Her uzmanlık için yaş sınırı aşağıdaki gibidir: forvet - 35 yıl; defans oyuncusu - 38 yıl; orta saha oyuncusu - 36 yaş, kaleci - 40 yaş; Para çekme işlemi oyuncular tarafından tarif edilen yaşa ulaştığında sistem tarafından otomatik olarak gerçekleştirilecektir. Aynı yetenek seviyesini koruyorlar ve bir koç olarak yetenekleri oyuncu olarak sahip oldukları en yüksek beceri olacak, ancak bu kabiliyetin değeri yarıya indirilecek. Örneğin, 28 değerini koruma yeteneğine sahip bir kaleciniz varsa, koçu olunca yeteneği 14 olacaktır.
Oyuncunun direnci, oyunlar sırasındaki enerji seviyelerini etkiler. Antrenman sırasında tüm oyuncuların aynı miktarda gayret gösterdiği, bu nedenle antrenmandan sonra enerjilerinin% 50 azaldığı varsayılmaktadır. Buna karşılık, oyunlar sırasında, tüm oyuncular aynı çabayı göstermez ve enerji seviyeleri dayanıklılıklarına göre düşer. Oyuncularınız ne kadar güçlüyse, enerjileri o kadar yavaş düşer.

Her gol 5 puanla atıldıktan sonra oyuncuların morali artar. Ardışık 3 zaferden sonra, tüm oyuncuların morali 20 puanla artacak. Forma gelince, her maçtan sonra titüler oyunculara 5 puan artar, rezervler için 2.5 puan alır ve diğerleri için 7.5 puan azaltır. Deneyim, ekibin katıldığı seriye göre artar, eğer takımınız 1. serideyse 0,5 puan, 2. serideki 0,4 puan ve 0,1 puan olur.



http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Tycoone



EĞİTİM (eğitim)
Antrenör oyuncularınızın niteliklerini geliştirmek için çok önemlidir. Bir oyuncuyu eğitmek için, fareyi söz konusu oyuncunun üzerinde tutmanız ve ardından istediğiniz konumlardan birine getirmeniz gerekir. Aynı yöntemi kullanarak, çeşitli eğitmenleri kendilerine atanan alanlara yerleştirmek mümkündür. Tüm işlemler otomatik olarak kaydedilir. Her gün, size uygulanan eğitimin detayları hakkında bilgilendirilecek bir eğitim günlüğü alacaksınız. Eğitim hızının 4 faktöre bağlı olduğunu unutmayın: yetenek; eğitim tesisinin seviyesi;eğiticilerin seviyesi; oyuncuların enerjisi. Her antrenmandan sonra oyuncularınızın enerjisi% 50 azalır.

GENÇLİK (genç)
13 ila 15 yaş arası gençleri satın alabilirsiniz. Gençler için iki ana seçim kriteri vardır: sahada yetenek ve pozisyon (kaleci, defans oyuncusu, orta saha oyuncusu ve forvet). Gençlerin alımından elde edilen gelir, ORTAKLAR FONU'na aktarılır ve fiyatlar aşağıdaki gibi altınla sabitlenir: 25 Altın - Yetenek 1 - ana becerisini% 32 -% 40 ile geliştirir. Eğitim hızı: +% 0;
75 altın - yetenek 2 -% 42 - 50 ile ana yeteneğini geliştiriyor. Eğitim hızı: +% 25;
450 altın - yetenek 3 - ana yeteneklerini% 52 -% 60 ile geliştirir. Eğitim hızı: +% 50;
1350 altın - yetenek 4 - ana yeteneklerini% 72 -% 80 ile geliştirir. Eğitim hızı: +% 75;
4050 altın - yetenek 5 -% 92 -% 100 ile ana yeteneğini geliştiriyor. Eğitim hızı: +% 100.
16 yaşındayken, gençler ilk takıma terfi ettirilebilir. Gençliğiniz 18 yaşını doldurursa, tanıtmak isteyip istemediğinize karar vermek için 7 gününüz vardır, aksi takdirde sözleşme sona erecektir.

EĞİTMENLER (eğitmenler)
Oyunun başında sadece iki hazırlayıcı var, ancak daha fazlasını satın alma olanağınız var. Antrenörün yetenek seviyesini ve uzmanlığını seçebilirsiniz. Eğitmen satışından elde edilen gelir Ortaklar fonuna transfer edilir ve fiyatlar altın olarak belirlenir:
50 altın - Yetenek 1 -% 32 -% 40 ana kapasiteyi eğitiyor. Eğitim hızı: +% 0;
150 Altın - yetenek 2 -% 42 - 50 ile ana kapasiteyi eğitiyor. Eğitim hızı: +% 25;
450 altın - yetenek 3 - ana kapasiteyi% 52 -% 60 ile eğitiyor. Eğitim hızı: +% 50;
1350 altın - yetenek 4 - ana kapasiteyi% 72 -% 80 ile eğitiyor. Eğitim hızı: +% 75;
4050 altın - yetenek 5 - ana kapasiteyi% 92 -% 100 arasında eğitiyor. Eğitim hızı: +% 100.



https://it.beruby.com/short_url/apvsjhgqkrxohttps://it.beruby.com/short_url/pbgswakrnmtz




DANIŞMANLAR (meclis üyeleri)
Her kulüp, yönetim için faydalı bilgiler sağlayacak 8 kişilik bir meclis üyesine sahiptir.
Mali müşavir, yöneticinin idari binayı geliştirmesine yardımcı olur. Daha yüksek düzeyde bir idari bina, Kulübünüzün popülaritesini ve dolayısıyla kazancını artıracaktır. İdari bina 5 yükseltme seviyesine sahiptir.Bu danışman, kulübünüzün mali durumu ve popülerlik düzeyi hakkında sizi bilgilendirecektir.
Stadyum danışmanı, stadyumun gelişiminde yöneticiye yardımcı olur. Stadyumun maksimum kapasitesi 100.000 koltuktur. Takımınızın oyunlarında seyircilerin bulunması, oyuncularınızın morali ve kulübün finansmanı için son derece önemlidir. Bu danışman stadyumun ihtiyaçları ve bileşenlerinin durumu hakkında sizi bilgilendirecektir.
Restoran danışmanı, yöneticinin restoranın gelişmesine yardımcı olur. Oyuncularınızın daima formda olmaları için, sadece kulübünüzün şefi tarafından bilinen özel bir tarifle hazırlanmış yiyecek ve enerji içeceklerine ihtiyaçları var. Daha üst seviye bir restoran, oyuncularınız tarafından tüketilen yiyeceklerle daha yüksek bir enerji bonusu sunacaktır. Bu danışman mevcut gıda stoğu hakkında sizi bilgilendirecektir.
Eğitim danışmanı sizi ekibin eğitimi hakkında bilgilendirecektir. Oyuncular formda kalmak ve kurduğunuz taktikleri hazırlamak için ek bir eğitim alanına ihtiyaç duyar. Eğitim alanı, yükseltme seviyesine bağlı olarak oyuncuların ve gençlerin daha hızlı büyümelerine yardımcı olur.
Park danışmanı, otoparkın gelişimi hakkında sizi bilgilendirecektir. Takımınızın oyunlarını izlemeye gelen taraftarlar, otoparkta sunulan konforu takdir edeceklerdir. Böylece, park etme seviyenize bağlı olarak popülariteniz artacaktır. Bu danışman park etme durumu ve popülerlik seviyesi hakkında sizi bilgilendirecektir.
Hastane danışmanı, yöneticinin hastanesini geliştirmesine yardımcı olacaktır. Maçlar sırasında, oyuncular sakatlanabilir, bu nedenle bazı kilit oyuncular belirli bir süre kullanılamayabilir. Hastane, güncelleme seviyesine bağlı olarak sakatlanan oyuncuları daha kısa sürede iyileştirmeye yardımcı olur. Bu danışman onu oyuncuların sağlık durumu hakkında bilgilendirecektir.
Otel Danışmanı, yöneticinin Otelini geliştirmesine yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Formda kalmak için, futbolcuların her oyundan sonra uygun dinlenme koşullarına ihtiyaçları vardır. Ne kadar dinlenirlerse, o kadar çok enerji harcarlar ve oyun sırasındaki performansları çarpıcı biçimde artar. Otel, güncelleme seviyesine göre enerji sağlamaktadır. Bu danışman, yöneticiyi Otel ihtiyaçlarının ihtiyaçları hakkında bilgilendirecektir.

Destekçi danışmanı sürekli olarak taraftarların temini konusunda yöneticiyi bilgilendirecektir. Ayrıca, danışman onu kulübün ihtiyaçları hakkında bilgilendirecek, böylece taraftarlar her zaman tatmin olacaktır.

http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Tycoone


YARIŞMALARI

Canlı maç (canlı maç). Ziyaretçi takım maçtan bir saat önce diğer takımın sahasına gidecektir. Bu süre zarfında, stantlardaki oyuncular antrenmana alınamaz. Transferler için, ev sahibi takıma ve bu ekipten ulaşım maliyetini temsil eden 200 yerel para birimi ücreti ödenecektir. Kulüp ulaşım ücreti için gerekli fonlara sahip değilse, Kulüp bütçesi negatif olacaktır. Seyahate katılan takım, maçtan önce% 15 enerji / oyuncu ve maçtan sonra% 15 daha enerji / oyuncu kaybedecek. Bu enerji kaybı nakliye nedeniyledir ve enerji içecekleri tüketimi ile geri kazanılabilir.

Ulusal lig Her alaşım birkaç seriye ayrılmıştır. Şampiyonluk bonusu ve oyun kazancı bonusu çeşitli seriler arasında eşit olarak dağıtılacaktır. Ekibiniz daha az bölüme sahip olan daha yüksek bir ligde ise, bonus daha yüksek olacaktır. Ek olarak, ödeme yapan izleyicilerin sayısını etkileyebilecek daha fazla popülerlik puanı kazanacaksınız. Bir sezon 30 gün sürer. Ulusal ligde her ligde 16 takım yer alacak. Turda 30 oyun, gidiş dönüş var. Liglere bağlı olarak, maçlar yerel saatle 7.00 ve 20.00 arasında gerçekleşecek. Ekibinizin menüden ne zaman oynayacağını kontrol edebilirsiniz. Oyunlar iki dakika arasında 2 dakikalık mola ile 10 dakika sürüyor. Oyunlar sırasında çevrimiçi iseniz, Önceden ayarlanmış oyuncuları ve taktikleri değiştirebilir ve oyuncuların enerjisini enerji içecekleri tüketimi ile artırabilirsiniz. Genellikle en yüksek puana sahip takım oyunu kazanır. Bununla birlikte, oyunların% 10 ila% 20'si arasında değişen bir oranda, aynı zamanda sürpriz unsuru da var ve sonuç daha düşük bir skorla takım lehine olabilir. Oyun sırasındaki sakatlıklar oyun tarzınız ve rakibinizin tavrından etkilenir. Agresif tutum, yaralanma şansını arttırırken pasif tutum onları azaltır. Oyuncuların aldığı sarı kartlar sadece sezon sonunda elenir. Bir oyuncu aynı oyunda iki sarı kart alırsa, otomatik olarak kırmızı karta dönüşecek ve söz konusu oyuncu iki tur için askıya alınacaktır. Ayrıca, bir oyuncu sezonun sonuna kadar farklı oyunlarda üç sarı kart alırsa, o oyuncu iki turda askıya alınır.

Ulusal Kupa, ülkenizdeki tüm takımların katıldığı bir futbol yarışmasıdır. Yarışmaya başlamadan önceki son 5 gün içinde oluşturulan tüm takımlar katılabilir. Ulusal Kupa maçları her ülkede yerel saat 16: 00'da başlayacaktır. Eğer 90 'da skor dengelenirse, oyun kazanana kadar devam eder. Oyunları kaybeden takımlar yarışmadan elenecek. Ulusal Kupa, bir ekibin hak ettiği sahneye bağlı olarak, kazananlara dağıtılan kendi fonuna sahiptir. Güçlü bir takımın Ulusal Kupanın son aşamasına ulaşması daha muhtemeldir ve bu nedenle daha fazla kazanç elde edecektir. Ulusal kupa maçları için ödeme yapan destekçi sayısı, kulübünüzün popülaritesi ve rakip kulübün popülaritesi ile belirlenir.


https://it.beruby.com/short_url/daxnfczmsvbqhttps://it.beruby.com/short_url/vtcoeblzsyrh

Kıta Kupası: İlgili kıtadaki tüm takımlar kıta şampiyonasına katılır. Hem ekibinizin değerini hem de yönetici olarak kalitenizi gösterebileceğiniz çok önemli bir yarışma. Güçlü bir takımın Avrupa Kupasının final aşamalarına ulaşması ve bu nedenle zaferlerden daha fazla kazanması daha muhtemeldir. Kıtasal Kupanın formatı şudur: Bir kıtada aktif 1024'ten fazla takım varsa, oyun sistemi sadece 1024 takım kalıncaya kadar play-off olacaktır. Her Play Off için en iyi tohumlukların seçimi, yarışma başlangıcındaki popülerliklerine göre belirlenir. Maçlardan sonra, karşılaşmalar yarışmanın sonuna kadar gidiş-dönüş sistemi ile oynanacak. Seyahatin varsa, nakliye maliyeti 2000 yerel para birimidir ve oyuncular oyuna girdiklerinde enerjilerinin% 50'sini ve eve döndüğünde% 50'sini kaybedeceklerdir. Kıtasal kupanın maçları ulusal kupanınkilerle çakışırsa, ikincisi kıta kupasının maçları önceliğe sahip olduğu için birkaç saat gecikecektir. Maçlar, ev sahibi takımın yerel saat 21.00'den itibaren oynanacak. Ulusal Kupa gelince, maçın sonunda skor berabere ise, bu uzatılabilir. Gidiş-dönüş sistemi olarak, örneğin, takımınız ev sahibi 1-0 maçını kazanırsa, ancak geri dönüş maçında 0-1 kaybederse, oyun iki takımdan biri kazanana kadar uzatılabilir. Her oyundan sonra, oyunculara 0.50 tecrübe puanı verilir. Bonuslar oldukça fazladır, örneğin Avrupa'da, kazanan takım 32 876 altın alır (çok fazla !!); Her fazın bonusları bonus menüsünde bulunur. Sezonun son iki gününde, 30. ve 31. kıtalarda Avrupa Kupası maçları oynanmaz.http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Tycoone


PAZARLAR

Yerel pazar Bu bölümde tüm ürün tekliflerini görebilirsiniz. Bu ürünler MarketGlory'de üretilmektedir ve GoalTycoon pazarında satılmaktadır. Bu ürünleri satabilmek için fiyatlarını EURO cinsinden belirlemeniz gerekir ve eğer deponuzda yeterli ürün varsa, piyasada otomatik olarak gösterilecektir. ürünler kategoriye ve kaliteye göre sıralanır.

Finansal pazar. Bu bölümde, GoalTycoon'da bulunan tüm para birimlerinde bulunan paraları değiştirebilirsiniz. GoalTycoon'da 240'dan fazla para birimi bulunduğunu ve her ülkenin kendi para birimi ile çalıştığını unutmayın. Finansal piyasadaki her işlem için, yalnızca altın olarak ödenen işlemin değeri üzerinden% 3 vergi ödeyeceksiniz. Bu ücret ortağın fonuna gider.

Tavsiye üyeler. GoalTycoon'da (MarketGlory'den farklı olarak) engellenen sevk kavramı yoktur, ancak tümü kalıcıdır. Bununla birlikte, son 3 gün içinde aktif olan ve 20'den fazla popülerlik puanına sahip olan ortaklık bağlantınız üzerinden kaydedilen yönlendirmeleri açık artırmaya çıkarabilirsiniz.


Yönlendirme ihalesi. Burada açık artırma yapılan yönlendirmeleri görebilirsiniz. Herhangi bir sevk açık artırması yapılabilir. Bir açık artırmaya sevk ettiğinizde, başlangıç ​​fiyatına% 25 kayıt ücreti ödersiniz. Açık artırma sona erdiğinde, ortak fona% 25 ücret ödenir. Bir açık artırmanın ilk süresi 1 ila 7 gün arasında ayarlanabilir. Açık artırma sırasında, bir kullanıcı açık artırmanın sona ermesinden önceki son 3 dakika içinde teklif verirse, açık artırma başka bir 3 dakika daha uzatılır.

https://it.beruby.com/short_url/lpiykodcmxrehttps://it.beruby.com/short_url/pzochklsbwnj

_____________________________________________________________________________________________



Bu oyun aynı zamanda kendilerine ait olan kullanıcılar tarafından satılan "hisseleri" (hisseleri) satın alma imkanı da sunar; Amaç, kar elde etmek için onları alış fiyatından daha yüksek bir fiyata satmaktır. Veya onları zaman içinde olgunlaştırmaya ve olgunlaştırmaya karar verebilirsiniz: bunun nedeni “Ortaklar Altın Fonu” olmasıdır. Vatandaşlar yeni şirketler veya organizasyonlar oluşturduğunda, lisans satın aldıklarında, iş yarattıklarında, yönlendirmeleri engellediklerinde, seyahat ettikleri, finansal piyasalardaki para birimlerini değiştirdikleri zaman, bu giderlerin bir kısmı "Altın Ortaklar Fonu" na gönderilir. Bu fondaki toplam altın tutarı 10.000 avroya ulaştığında, sahip oldukları hisse sayısına bağlı olarak, hisse başına 1 cent değerinde tüm pay sahiplerine yeniden dağıtılmaktadır.


http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Tycoone

Bunlar GoalTycoon'da oynayacağınız (ve kazanacağınız !!) ana talimatlardır, geri kalan her şey (size veren heyecan dahil !!) Sadece oynayarak öğreneceksiniz!    😉
GoalTycoon'u şimdi deneyin, kulübünüzü büyütün, kupalar kazanın ve hepsinden önemlisi para kazanın !! 😉
Kayıt olmak için buraya tıklayın: http://www.goaltycoon.com/bestfootballgame/Tycoone




Önemli: Üç para birimi seviyesi vardır: euro, altın ve ulusal para birimi (GBP İngiltere, Fransa FRF, İtalya ITL, İspanya ESP, vb.). Ulusal para birimi temel para birimidir, daha önemli alımlar yapmak için altına dönüştürülebilir; altın, alımların daha da önem kazanması veya geri çekilmesi için Euro'ya çevrilebilir (mantıksal olarak dönüşüm tersine de yapılabilir). Para birimleri arasındaki değişimin değeri, gerçek bir piyasada olduğu gibi sürekli olarak sitede gerçekleşen değiş tokuşlara bağlı olarak herhangi bir zamanda değişiklik gösterir.





https://it.beruby.com/short_url/pjoitywxevlahttps://it.beruby.com/short_url/aomzdcnjkqil



KAZANIM BLOGU SAUL U. 
Kazanç blogu
Anket siteleri, oyunlar, sosyal ağlar, satın alımlarla para kazanın
Uygulamalar ile para kazanın
PTC'lerle para kazanın
Bitcoin siteleri ile para kazanın
Gelir sitelerini toplama yöntemleri
Bitcoin



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder